Почистване на апартаменти

Продавате или сте продали апартамента си и трябва да изнесете естествено възможно най-бързо и в срок и по начин по който е изгоден за вас.

Няма проблем – можете да разчитате на нас – както за самото почистване така и за хамалски услуги.

Разполагаме с транспорт на който можем да натоварим за един ден тристаен апартамент заедно с обзавеждането и покъщнината.Знаем какво правим и го правим бързо и чисто.Ползваме опаковки и амбалаж като не правим компросмиси тъй като сме наясно че всяко нещо има своята стойност.

Ако е нужно да почистим и изнесем оставащи вещи и покъщнина от апартамент уговаряме това на оглед в удобно време и за двете страни и действаме според уговорката.

Изнасяме всичко старо и непотребно.Изнасяме в чували и амбалаж и не се притесняваме колко мръсен или претъпкан е апартамента.Непотребните за вас вещи и покъщнина може да са заплащане за нас и по този начин вие ще получите услугата безплатно изцяло.Ако е нужно цялостно заплащане или доплащане на труда това се уточнява предварително и не се променя до края на работата.

Крайния резултата е чист и изметен апартамент в който вие не сте инвестирали времето си,а сте получили в уговорения срок.

Работим всеки ден и във доста населени места.

Единственото което трябва е да ни звъннете.

Харесайте страницата ни в Фейсбук и разгледайте коментари и снимки.